Noi trasee în transportul public

autobuze timisoara 1

La solicitarea unității administrativ-teritoriale a Comunei Săcălaz, în calitate de membru al ADI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, s-a înființat linia de transport cu denumirea M43: Timișoara – Săcălaz – Beregsău Mare – Beregsău Mic și retur.


CITEŞTE ŞI: harta alegeri 1Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toţi candidaţii la primăriile, consiliile locale şi consiliile judeţene din România


Transportul public este asigurat începând din această săptămână, conform programului de transport comunicat de Primăria Săcălaz. De asemenea, începând de ieri, a fost înființată linia 5C Blașcovici. Traseul liniei noi va fi următorul: intersecția dintre Calea Bogdăneștilor și Strada Dunărea (capăt de linie) – strada Dunărea – strada Bogdan Petriceicu Hașdeu.


CITEŞTE ŞI: bataie adolescente deva(Video) Scene violente între adolescente


De aici continuă pe Bulevardul Cetății – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – Calea Bogdăneștilor până la intersecția cu Strada Dunărea (capat de linie). Stațiile sunt următoarele: Războieni, Barierei (situată pe strada Dunărea, după intersecția cu Strada Barierei, sensul spre stadionul CFR), Pasarela Blașcovici, Parcul Blșcovici, Stadionul CFR, Balta Verde, Școala Generală nr. 19, Cetății, Timiș, Gheorghe Lazăr, Balta Verde (stație nouă, situată pe Calea Bogdăneștilor, după intersecția cu Bulevardul Cetății, sensul spre Ronaț), Facultatea de Teologie, Macilor, Lăpușneanu, Alexandrescu, Madona, Războieni. STPT a anunțat, de asemenea, și suplimentări pe mai multe linii de transport public, valabile din această săptămână. Astfel, linia Expres 3 va fi deservită de cinci autobuze.

CITEŞTE ŞI: Viza de flotant se obține mult mai greu. Noile reguli stabilite pentru alegeri

De asemenea, numărul troleibuzelor de pe liniile 11, 14 și 18 a fost suplimentat cu câte o unitate. Mai detaliat, după cum a informat chiar primarul Nicolae Robu: pe linia 11, vor fi cinci mijloace, în loc de patru, iar periodicitatea trecerii prin stații a troleibuzului 11 a scăzut de la 15 la 12 minute; pe linia 14, s-a trecut de la cinci la șase mijloace, iar periodicitatea trecerii prin stații s-a redus de la 14 la 10 minute; pe linia 18, numărul de mijloace a crescut de la două la trei, iar periodicitatea trecerii prin stații s-a redus de la 30 la 20 minute.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns