Noi străzi închise circulației la Timișoara

Se închide traficul rutier în zona Calea Şagului

Noi străzi închise circulației la Timișoara

Primăria Timișoara a transmis că, la solicitarea operatorilor care prestează activități de reparații sau investiții, Comisia de Circulație a aprobat o serie de închideri și restricții ale traficului, necesare pentru efectuarea lucrărilor.

Vineri, 20 octombrie 2023 – închiderea circulației pe strada Țepeș Vodă (adiacent imobilului cu nr. 1), între orele: 07:00 -16:00.

Vineri, 20 octombrie 2023 și în perioada 23 – 28 octombrie – traficul rutier va fi închis pe strada Albăstrelelor, tronson strada Canal Bega – strada Tata Oancea între orele 07:00 – 19:00.

În perioada 27 octombrie – 04 noiembrie 2023 traficul rutier va fi închis pe strada Albăstrelelor tronson Tata Oancea – Calea Moșniței, între orele 07:00 – 18:00.

„Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimente publice sau lucrări”, a comunicat municipalitatea.

CITEȘTE ȘI: Doi medici fără drept de practică și o juristă cu note de cinci și șase la licență au decis cine va supraveghea sănătatea publică în județul Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *