Noi promisiuni pentru rugbişti

nicolae robu 4

Nicolae Robu le-a promis din nou rugbiştilor timişoreni, proaspăt încoronaţi campioni ai României, că le va construi un nou stadion, acesta urmând să fie amplasat în Calea Buziaşului şi să aibă o capacitate de 15.000 de locuri.

De asemenea, primarul Timişoarei le-a transmis acestora că în data de 10 iunie le vor intra în conturi salariile restante.

„Îmi iau angajamentul că şi pe viitor echipa de rugby va fi susţinută de municipalitate, pentru că performanţele sale sunt demne de luat ca model de oricine. Facem plăţi pe 10 iunie, când vor veni mai mulţi bani. Acel proiect cu noul stadion este în derulare, suntem la licitaţie.

Este contractat studiul de fezabilitate şi ne vom întâlni cu proiectantul.

De îndată ce va fi proiectul gata, trecem la execuţie”, a declarat Nicolae Robu.

„S-a văzut că avem un grup foarte valoros şi jucători cu experienţă.

Cu cât a fost mai greu, cu atât victoria a fost mai frumoasă”, a spus şi căpitanul Vasile Rus.

Vicepreşedintele Duşan Filipaş a subliniat istoricul glorios al rugby-ului timişorean, care în ultimii opt ani a adus zece trofee şi o calificare în Cupa Challenge: „Pentru anul viitor, planurile sunt să ne menţinem în top, cel puţin în Romania.

Este foarte greu să faci performanţă în Europa, ar trebui ca bugetul să se dubleze pentru asta. Vom continua să ne consolidăm poziţia în România şi să luăm partea europeană pas cu pas.

Anul acesta nu este cel mai bun moment din punct de vedere financiar, dar poate peste doi-trei ani ar trebui să ne reaşezăm şi să luăm o opţiune şi pentru Europa”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns