Noi proiecte în comuna Sânandrei! Despre ce este vorba

Pentru 2017, comuna Sânandrei are prevăzute nu mai puţin de 23 de proiecte, care nu reprezintă altceva decât o continuare a realizărilor din anul trecut, care au schimbat înfăţişarea localităţii.

Majoritatea dintre acestea se referă la asfaltări de străzi, pavări de trotuare, parcuri şi canalizare. Ca obiective de prim-plan, după cum a declarat primarul Claudiu Coman se distinge un cămin cultural nou la Sânandrei, precum şi o sală de sport, tot în această localitate, proiecte foarte aşteptate de comunitate şi care vor fi finalizate cu prioritate.

Ca o noutate, s-au efectuat, deja, primele demersuri pentru construirea unor capele în toate cele trei localităţi ale comunei (Sânandrei, Carani şi Covaci), acestea urmând a fi dotate conform ultimelor standarde în domeniu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Noi proiecte în comuna Sânandrei! Despre ce este vorba

  1. nu vrea nimeni sala de sport si camin,toata comunitatea doreste trotuare,santuri si canalizare! …ce aberatie la primar,auzi sala de sport si noi nu avem santuri canalizare si trotuare…ai tampit ,precum demea?

    1. Tu esti acelasi bou care comenteaza continuu?Asa-i? Nemultumitul vesnic? Suparat pe satul care-i refuza „ajutorul”? Mai stai o tura.

Lasă un răspuns