Noi probleme la Spitalul ”Victor Babeș”

viroze

Tatăl unui băiețel de trei ani susține că micuțul a fost internat într-un salon al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara alături de un adult, iar în încăpere era praf și mizerie.

Declaraţia bărbatului vine la câteva zile după amenda primită de spital din cauza condițiilor greu de imaginat.

Mădălin Gheorghe, tatăl băiețelului de trei ani și cinci luni, a postat mai multe fotografii pe contul său de Facebook realizate în salonul în care a fost internat cu fiul său timp de patru zile, la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Bărbatul susține că, din cauza numărului prea mare de bolnavi, copilul său a fost internat într-un salon al Secției de Boli Infecțioase, aflat la parter, alături de un adult.

“Este nebunie la acel spital, sunt foarte mulți pacienți. Luni, când a fost internat băiatul meu, s-au făcut 45 de internări.

Mi s-a spus că necesită internare de urgență, pentru că era deshidratat și avea temperatură mare, fiind diagnosticat cu gastroenterocolită acută. Aproape trei ore am așteptat pe hol, pe un fotoliu, până au găsit unde să-l interneze. Mi s-a spus că nu au locuri.

Am fost puși într-un salon cu două paturi, în care mai era internat un adult, de 42 de ani. La un moment dat, în unele saloane, au fost internați și câte doi pacienți într-un pat, pe motiv că nu sunt locuri și vin mulți pacienți”, a declarat, ieri, Mădălin Gheorghe.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, medicul Virgil Musta, a declarat tot ieri că băiatul de trei ani a fost internat în același salon cu un adult pentru că salonul cu copii cu enterocolită era plin și oricum în acesta erau cazate doar mame cu copii.

“În salonul cu enterocolită erau internați copii cu mame. În acest caz, nu a dorit să rămână mama cu băiatul, ci tatăl. Am ales această variantă pentru că erau bărbați”, a afirmat medicul Virgil Musta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Noi probleme la Spitalul ”Victor Babeș”

  1. comentariul meu de pe tion ! e nevoie sa se avanseze in regim de urgenta spitale specializate pe bolii moderne(cantazino ! plus altfel de cercetari de prevenire)
    (pe intreg pamantul se vorbeste de gripe si virusi si oamenii de stiinta si guvernele lumii stiu ce se va ajunge dar nimeni nu spune nimik ici colo mici comantari in realitate e o adevarata lupta cu virusi la nivel planetar si nimeni nu are inca o solutie !!dar o noua epidemie va venii pe pamant (ciuma etc) ne trebuie reabilitate spitale exact pt acest nou exod !”!! si pana atunci sa ne RUGAM sa aibe mila Dumnezeu de noi totii ?
    Inconstienta unora din razboiele moderne de a arunca arme chimice si biologice asupra oamenilor a creat adevarati monstrii care evolueaza in timp cine va raspunde de urmarile atacurilor biologice (antrax,gaz sirin etc oare de ce se aseamana aceste atacuri cu virusi moderni ???? )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *