Noi parcări, trotuare, staţii de autobuz şi… mai multă lumină, în câteva localităţi timişene

recas 8

Ca în fiecare an, din bugetul local se alocă sume pentru obiective mai mari sau mai mici care pot fi finanțate din această sursă. După cum arată lista investițiilor din 2018, edilii din oraşul Recaş își propun să completeze ceea ce s-a realizat deja până acum pe străzile celor șase localități aparținătoare, a șaptea – satul Nadăș – fiind depopulată.

Astfel, din banii recășenilor se vor amenaja mai multe parcări în oraș – în fața liceului, a pieței agroalimentare și a dispensarului veterinar. Un alt obiectiv îl constituie construirea câte unei cișmele în toate cimitirele de pe raza teritorială. Dacă ținem cont că numai în localitatea reședință a acesteia sunt patru și că, în total, există 12, și totalul noilor surse de apă va fi de o duzină.

O altă categorie de dotări vizate o reprezintă stațiile de autobuz. Mai precis, cele din orașul Recaș și din satul aparținător Izvin.

Nici trotuarele nu lipsesc, de altfel acestea sunt preferate la finanțarea din bugetele locale. În cazul Recașului, în 2018, vor fi realizate trotuare în satul Bazoș, de o parte și de alta a străzii principale.

În același sat, dar și în centrul administrativ al unității teritoriale, vor fi înlocuite becurile clasice cu altele cu LED-uri, pentru realizarea unui iluminat public mai eficient și mai ieftin. Un alt obiectiv este și turnarea de covor asfaltic pe una dintre străzile orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *