Noi membri în Asociația Timișoara 2021

În cadrul Adunării Generale a membrilor Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii din data de 25 februarie 2019, au fost discutate și aprobate punctele prevăzute în ordinea de zi, necesare pentru desfășurarea și dezvoltarea activității asociației și au fost analizate cele 122 de cereri de adeziune depuse.

În urma discuțiilor, prin votul membrilor prezenți, au fost votate și validate 46 de cereri de adeziune reprezentând dosare complete, din care: nouă dosare/ cereri de adeziune depuse de către persoane juridice, opt dosare/ cereri de adeziune depuse de către asociații/fundații și 29 de cereri de adeziune depuse de către persoane fizice.

Toți membrii care au avut dosarele de adeziune complete sunt validați, potrivit statutului asociației, cu condiția ca până la data de 28 martie a.c. inclusiv, cotizația către asociație să fie plătită integral.

Din cele 76 de dosare/ cereri de adeziune incomplete, au fost validate 58 de cereri, cu condiția ca, până la data de 28.03.2019 inclusiv, dosarele de adeziune să fie completate și cotizația să fie plătită integral.

De asemenea, s-a luat act de un număr de 31 de cereri de retragere din Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, din care șapte cereri de retragere din partea
membrilor existenți și 24 de cereri de retragere a dosarelor de adeziune.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns