Noi locuri de relaxare pentru părinţi şi copii, într-o comună de lângă Timişoara

remetea mare 1

Patru noi spaţii de joacă, două în centrul de comună şi încă două în satul aparţinător Ianova, vor fi amenajate, în curând, în localitatea timişeană Remetea Mare.

Primarul acesteia, Ilie Golubov, subliniază că acestea sunt absolut necesare în condiţiile în care numărul copiilor din zonă – de vârste preşcolare, din clasele primare şi de gimnaziu – se apropie de 300.

„Toţi au nevoie de distracţie în aer liber, de mişcare, de alternative sănătoase care să contrabalanseze ispita contemporană a calculatorului, reţelelor sociale şi activităţilor online.

E adevărat că şcolile au curţi unde cei mici pot alerga în voie şi-şi pot consuma surplusul de energie, dar suntem bucuroşi că există în proprietatea primăriei, şi la Remetea Mare şi la Ianova, aceste terenuri pe care le vom transforma în parcuri.

În două luni, sperăm ca acestea să devină… frecventabile, dotate cu leagăne nou-nouţ e, numai aparatură certificată şi omologată, dar şi cu mobilier, respectiv cu bănci destinate odihnei adulţilor care-i vor însoţi pe copilaşii ieşiţi la joacă. Avem exemplul altor localităţi timişene unde există deja asemenea spaţii, plăcute la privit, dar şi utile”, spune Golubov.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *