Noi locuințe pentru tineri se construiesc într-un oraș din Timiș

36 de locuinţe ANL vor fi construite într-o localitate din Banat

Agenția Națională pentru Locuințe intenționează să construiască un nou bloc pentru tineri în județul Timiș. În total, clădirea care urmează să fie ridicată în orașul Gătaia va avea 16 apartamente. Valoarea investiției se ridică la peste 800.000 euro.

Licitația publică a fost lansată astăzi, cu scopul găsirii unei firme care să proiecteze și să execute lucrările. Imobilul va fi realizat pe str. Tineretului din orașul Gătaia și va avea 16 apartamente.

Contractul are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic si întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, Județul Timis, Orasul Gataia, strada Tineretului, nr. 7, etapa I”, totalizând 16 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+3E”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 820.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 24 noiembrie, la ora 15.00.

expressdebanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *