Noi cazuri de îmbolnăviri în rândul dascălilor din Timișoara. Din ce școli și licee sunt cadrele didactice care au coronavirus

Numărul cadrelor didactice din învățământul preuniversitar timișean infectate cu noul coronavirus continuă să crească de la o zi la alta. Cu o zi înainte de începerea anului școlar, Școala Gimnazială nr. 19 a pus lacătul pe ușă, după ce trei cadre didactice din unitatea respectivă au fost depistate pozitiv.

CITEȘTE ȘI: 65 de noi cazuri de coronavirus în județul Timiș. Din ce localități sunt cei care s-au îmbolnăvit

La Liceul Teoretic ”Nikolaus Lenau”, o învățătoare a fost testată pozitiv, iar o altă colegă se află în izolare pentru că a avut contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19.

De asemenea, două învățătoare de la Liceul Teoretic ”William Shakespeare” au fost și ele depistate cu SARS-CoV-2, după ce o altă dăscăliță din ciclul primar a intrat în izolare de dinainte de debutul anului școlar, fiindcă soțul acesteia s-a îmbolnăvit.

Totodată, o învățătoare de la Școala Gimnazială nr. 25, dar și administratorul de la Liceul Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu au fost, de asemenea, infectați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns