Ce pedeapsă a primit criminalul din Făget. A omorât doi oameni și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist

Bărbatul care a omorât din bătaie anul trecut doi bătrâni în Făget și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist, a fost condamnat la pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal.

CITEȘTE ȘI: Noi cazuri de îmbolnăviri în rândul dascălilor din Timișoara. Din ce școli și licee sunt cadrele didactice care au coronavirus

Ionel Boldea a fost condamnat marți de către Tribunalul Timiș la 31 de ani și 4 luni de închisoare, din care va executa 30 de ani, maximul prevăzut de Codul Penal, conform stirileprotv.ro

Bărbatul a fost acuzat de șapte infracțiuni grave, printre care și cele de omor, tentativă de omor și vătămare corporală.

De asemenea, Boldea va trebui să achite despăgubiri victimelor și să plătească cheltuielile de judecată.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș bărbatul a bătut cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent, un cuplu de persoane în vârstă, în localitatea Făget. Cei doi au decedat în urma loviturilor primte.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii și cu un băț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni care au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

„Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, D.A. și D.I, exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopții de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma orașului Făget”, au anunțat la timpul respectiv cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timișoara, a reieșit că Ionel Boldea, autorul crimei din orașul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care și cocaină.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, bărbatul a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce pedeapsă a primit criminalul din Făget. A omorât doi oameni și a bătut alte patru persoane, printre care și un polițist

Lasă un răspuns