Noi cazuri de coronavirus în județul Timiș. Numărul îmbolnăvirilor se apropie de un prag psihologic

De la informarea trimisă ieri de Grupul de Comunicare Strategică și până la cea de astăți, zece noi cazuri de coronavirus au fost depistate în județul Timiș. Numărul celor infectați ajunge astfel a 191, foarte aproape de pragul psihologic de 200 de îmbolnăviri.

CITEȘTE ȘI: Prima localitate din Timiș unde masca devine obligatorie

În județul Arad sunt 161 de cazuri confirmate, în Hunedoara 158, iar în Caraș Severin 23. La nivel național au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns