Noi blocuri ANL în Timişoara, Lugoj, Deta şi Giroc

calin dobra 5

Noi blocuri ANL în Timişoara, Lugoj, Deta şi Giroc! Directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), Andrei Țurcanu, a vizitat județul Timiș. Împreună cu președintele consiliului județean, Călin Dobra, șeful ANL a trecut în revistă câteva obiective din Timișoara, dar și din alte localități, unde agenția dezvoltă mai multe proiecte.

La Lugoj, s-a semnat contractul de proiectare și execuție, iar în luna noiembrie se va da ordinul de începere a lucrărilor pentru locuințe destinate cadrelor medicale, unități locative cu aceeași destinație urmând să fie ridicate și în Deta sau Timișoara.

De asemenea, la Giroc se află într-un stadiu avansat documentațiile pentru patru blocuri cu 88 de apartamente. În perioada următoare, Andrei Țurcanu va reveni în județul Timiș pentru a urmări stadiul implementării proiectelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Noi blocuri ANL în Timişoara, Lugoj, Deta şi Giroc

  1. Nu înțeleg : de ce nu se reabilitează, blocurile UM, Giroc/Chișoda ?!? Se ,,visa”, acolo, cămine studențești, sedii pașapoarte, spital american, etc ! Greșesc ?!

  2. Ce să se reabiliteze dle terenurile le-a dat cia Mielu Nielu , primarul pe viață , în concesiune camarilei care le-a vândut iar în blocurile rămase din Um sunt cazați socialii cică în frunte cu Bolovan Boschetan care face legea în numele tatălui și sfântului Iosif ionel , mentorul atotputernic și atoatestivuitorul.

  3. Sunt un diplomat bloc ANL și toate blocurile vor fi terminate și îi mulțumesc frumos pentru ajutor Domnului Andrei Turcanun de la dezvoltare sunt un fin de skey euro katralionari în euro Domnul general de politie Zampieron Giusepe Renzo membru european pe occident înălțimea sa din Padova italia și Lugoj locuim și vom construi și inminari cheile la toți oamenii din România și avem noi operații creșterea economica de 6 la suta contacte Giusepe 00393357181140 și Petre 0787604214

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *