Noi bețe în roate pentru vaccinul Oncogen de la Timişoara

vaccin control

O nouă lovitură pentru Centrul Oncogen din Timișoara: după atâtea bețe în roate care s-au pus în ultima vreme, Curtea de Conturi  a descins la acest institut de cercetare pentru a verifica… vaccinul împotriva Covid- 19!

Profesorul Virgil Păunescu, coordonatorul centrului, crede că nu este o pură întâmplare că acest gen de anchetă pe care Curtea de Conturi îl realizează vine ca urmare a recunoașterii venie din Germania pentru vaccinul de la Timișoara.

Centrul Oncogen a anunțat încă de acum un an posibilitatea de dezvoltare a unui astfel de vaccin, însă nu a avut susținerea necesară din partea autorităților din România.

Guvernul României a refuzat să susțină continuarea cercetărilor, așa că acesta a fost dezvoltat în Germania, dar și în Rusia. Ideea vaccinului nou dezvoltat este derivată din imunoterapia împotriva cancerului, unul dintre principalele subiecte de cercetare ale imunologilor din Tübingen, aceeași idee aparținându-i și profesorului Virgil Păunescu.

Nu a existat susţinere, dar faptul  că ideea vaccinului de la Oncogen a fost validată ca tehnologie asemănătoare de cercetătorii germani a avut darul să tempereze atacurile celor care se îndoiau de capacitatea Centrului Oncogen de a produce un astfel de vaccin care să ofere protecție prin imunitate cel puțin 17 ani. ”Nu este o întâmplare, La trei zile după ce cei de la Tubingen ne confirmă  cercetările, ne-am trezit cu Curtea de Conturi.

Având în vedere experiența anterioară neplăcută, am solicitat să ni se comunice în scris ce doresc, dar nu am primit nimic. S-a trecut la șicanarea angajaților, care sunt timorați, pentru că nu au mai trecut prin astfel de experiențe.

Nu e o problemă că se fac verificări, dar să spună în scris, nu să recurgă la astfel de practici care ne blochează activitatea. Practic, de când a început acest control, nu mai lucrăm nimic”, spune Virgil Păunescu.

Acesta este convins că descinderea Curții de Conturi face parte dintr-un plan elaborat de discreditare a Centrului Oncogen: ”Ne-au acuzat de tot felul de lucruri, ne-au făcut impostori, iar când nemții au confirmat sută la sută ideea noastră, au trecut la faza a doua, în care vor să ne împiedice administrativ”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Noi bețe în roate pentru vaccinul Oncogen de la Timişoara

  1. Momentan Galuscanu Vergenica (alias Paunescu Virgil) refuza sa puna la dispozitia controlului actele (la va pune), iar angajatii sunt timorati de el ca sa nu vorbeasca cu inspectorii. Verificararile privesc anul bugetar 2020, deci nu e nimic directionat. Primesti bani de la stat esti supus verificarilor. Asa e legea peste tot. Curios e cum acest impostor e stat in stat, el e un fel de spital in spital. Toate documentele inclusiv contractele de munca sunt la Oncogen si nu in contabilitatea si la Resursele Umane din Judetean, cum e normal. In plus a tocat bani de la buget de ani de zile FARA NICI O FINALITATE. Ca tot e un munte de corectitudine sa isi publice veniturile pe care le incaseaza din programele pe care sa cocotat manager (de proiec/program, ca el nu are nici o functie in judetean, fiind simplu medic). Este evident ca a venit scadenta si este intrebat pe ce a tocat banii de ani de zile. Exista totusi o certitudine, va raspunde. Individul in clipa de fata nu poate proba cu nimic realitatea interventiilor din media pe care si le comanda.

  2. Si totusi impostorul este sincer atunci cand spune ca nu lucreaza nimic, avand in vedere ca singura data cand am fost interpelati de inspectorii Curtii de Conturi Timis a fost ieri cand l-au chemat pe el si pe madam Anghel Simona, ambi refuzand sa puna la dispozitie acte, care apropo sunt proprietatea spitalului astfel ca ceea ce fac ei e un abuz usor penal.

  3. Angajatule Oncogen. Ești în totalitate, papagal. Un asemenea control nu se efectuează luând actele, după cum îi taie capul. Se fac niște procese verbale în care se cer în scris actele etc etc cu martori și semnături. Mai ales într-un centru de cercetare unde există risc biologic 

  4. Impostorule, Gepeto, esti si auditor, sti tu cum se face, dar ce meserie ai? Medic nu esti, profesor doar parat, cercetator nu ai cum. Deci ce meserie ai, papagalule. Dar  ia zi Gepeto, de ce iti tremura mainile? Tragi pe nas cu Rinofugul. In afara de faptul ca esti abuziv si ne terorizezi, esti zero. Habar nu ai cat te injura aia de iti curata scamele cand intri in Oncogen. Dar suntem convinsi ca de data asta esti la capat de drum! Oricum cea mai tare faza e aia cu riscul biologic. Care risc ca in Oncogen nu se face nimic. Ai scos tu ceva si nu stim noi? 

  5. Angajatule…… Dacă te-ar duce puțin sfecla ce o porți pe gât a-i înțelege cum se poate face un control în condiții cinstite. Astăzi nu mai suntem în timpul lui Ceaușescu, pentru a accepta controale în care să se introducă ori să se facă plantări de probe (acte) așa cum dorește iXulescu…… Și tu ce pula mea lucrezi acolo dacă tot spui ca nu se face nimica prin Oncogen? 

  6. Impotentule mic si pizmas ce esti, Gepeto, daca tu chestia aia minuscula (dupa cum se aude in targ) o numesti in termenii aia de Serbanesti de Olt, nu esti normal. In ceea ce priveste ce fac eu, o sa afli la momentul oportun, pana atunci constat cum freci menta pe foarte, foarte multi bani de la bugetul statului (adica din buzunarul romanilor) si ai UE. E stresul mare de data asta asa e? La fel erai terminat si cand te-au prins cu factura de cinci mii euro pe care ai bagat-o pe sub usa UMF-ului total ilegal ca plata pentru consultantul din Bucuresti in proiectul ala care a cazut exclusiv din vina ta. Erai terminat atunci, toata ziua te plangeai ca a trebuit sa dai explicatii scrise inspectorilor de la Curte de Conturi. Stai sa vezi cum o sa te apuci sa scri acum. Te antrenezi co o sa ai nevoie..:))))

  7. Angajatule Oncogen. Te aștept la Catedrala în interior, pe dreapta. Vom discuta despre detalii în taina. Acolo vei reuși să îți regăsești adevarata liniște interioară. De restul se va ocupa Sfânta Treime. Pusy. Al tău Gepeto 

Lasă un răspuns