„Nocturnă” pe strada primăriei unei comune timişene

padureni 3

Chiar dacă finanțările așteptate de la guvern întârzie, administrațiile publice timișene nu stau cu mâna în sân, cele mai multe având în desfășurare proiecte aprobate anterior sau derulând investiții mai mici, finanțate din bugetul propriu.

La Pădureni, o comună care nu se poate lăuda cu veniturile bugetare colectate, pe strada primăriei, cea care cuprinde toate clădirile de interes public (biserică, școală, sediul administrației publice, căminul cultural, dar și un părculeț) e pe cale să devină realitate o nouă dotare pentru petrecerea timpului liber, respectiv un teren sintetic, se înțelege „cu nocturnă”, aflat în curs de amenajare în perimetrul în care se află Casa Națională.

Lucrările sunt în curs, ceea ce justifică prezența unor utilaje specifice. Conform edilului Dorin Ignuța, noul teren de sport nu va avea, deocamdată, vestiare și tribună, iar cauza rezidă în disponibilitățile modeste ale bugetului local.

Cine trece pe strada primăriei și prin intersecția de aici, unde se mai află și alte clădiri cu destinație publică, poate remarca spiritul gospodăresc al edililor, care au fructificat oportunitățile de finanțare a investițiilor de infrastructură și resursele proprii pentru a crea un centru civic închegat și demn de timpul pe care îl trăim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns