REVOLTĂTOR! Nimeni nu ştie de ce un copil de trei ani a murit pe masa de operaţie…

Nimeni nu ştie de ce un copil de 3 ani a murit, în urmă cu un an, pe masa de operaţie, la o operaţie de coborâre a unui testicul.

După aproape un an de la moartea copilaşului lor, familia Freiszinger nu a reuşit să afle din ce cauză a decedat Edi. Familia Freiszinger ştie doar că băieţelul lor de numai 3 ani nu s-a mai trezit din anestezie, după o intervenţie chirurgicală de rutină. Cazul a ajuns şi în atenţia procurorilor, care au primit rezultatul necropsiei, însă acesta este neconcludent. Trataţi cu indiferenţă de către sistem, oamenii plâng fără încetare, iar singura speranţă pe care o mai au este că, până la urmă, cineva le va face dreptate.

Edi, băieţelul de doar 3 ani care a decedat la spital, după o operaţie uşoară, de coborâre a testiculului, a murit în luna martie a anului trecut. De atunci, familia copilului încearcă, fără succes, să afle cine este vinovat de moartea lui Edi sau, dacă decesul a survenit din alte cauze, atunci cineva să îşi asume această informaţie şi să îi anunţe şi pe ei. „Cei care au bani, rezolvă, care sunt mai săraci… neregulile sunt la medicină legală şi la poliţie. Nici acum să nu le fie luate declaraţii medicilor şi asistentelor? Personalului din sala de operaţie? Nu au fost în stare, un an de zile, să le ia o declaraţie?”, a povestit Iosif Freizinger, tatăl copilului decedat.

În urmă cu aproape un an, Edi a murit pe masa de operaţie din cauze încă neelucidate. „Sunt 11 luni deja şi de sunat, nu ne-a sunat nimeni… Îmi spun că a fost bolnav copilul, nu se poate aşa ceva. Uitaţi aici, filmul la plămâni, nu are nimic copilul, şi, dintr-o dată, ce? Copilul nu a fost bolnav. Scrie şi în buletinul de analize”, susţine mama băieţelului, Daniela Freiszinger.

Părinţii băieţelului încă aşteaptă răspunsuri, însă sistemul şi timpul lucrează împotriva lor. Cei doi părinţi poartă la gât poze ale băieţelului lor şi al fratelui acestuia. „Aici îi port, cu mine, tot timpul. Au fost totul pentru noi, viaţa noastră, sufletul nostru. O durere imensă, asta nu o ştie nimeni, atâtea câte se întâmplă şi nimeni nu e în stare să facă nimic în ţara asta… Dacă făceam noi ceva, eram arestaţi, dar aşa, ei lucrează bine mersi. Îşi văd de treaba lor, nu interesează pe nimeni”, a spus tatăl copilului.

Continuarea pe aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns