Nimeni nu scapă! Acţiuni fulger în mijloacele de transport în comun din Timişoara

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2017, în intervalul orar 6 – 24, Regia Autonomă de Transport Timişoara, prin agenţii de intervenţie, pază şi ordine, cu atribuţiuni de control, continuă acţiunile demarate săptămâna trecută, pe următoarele rute de transport în comun: liniile metropolitane M11, M14, M22, M29, M35, M44; liniile Expres 1, 2, 3, 7, 8; liniile de troleibuze 14, 15, 16; liniile de autobuz 5, 33, 33 barat; liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8, 9.

În urma controalelor efectuate în această săptămână, s-au înregistrat 34 sancţiuni contravenţionale, dar şi trei situaţii de refuz prezentare a actelor de identitate.

Mijloacele de transport de pe linia 4 tramvai, linia 15 troleibuz şi linia metropolitană M11 au avut întârzieri faţă de graficul normal.

„Reamintim tuturor călătorilor, inclusiv beneficiarilor de reduceri şi gratuităţi, că au obligaţia validării cardurilor la fiecare urcare în mijloacele de transport. Conform Hotărârii Consiliului Local nr.244/20.12.2016, toţi utilizatorii de titluri nominale pe card au obligaţia prezentării la control, odată cu cardul, a documentului de identitate în original.

Nevalidarea cardurilor încărcate de R.A.T.T., neprezentarea carnetului de elev semnat la zi, neprezentarea documentului de identitate sau călătoria cu titlul altei persoane decât titularul, se sancţionează similar călătoriei fără titlu de călătorie valabil, aplicându-se sancţiunile prevăzute de HCL şi prevederile legale.

Atragem atenţia călătorilor că în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă să aibă atenţie sporită pentru lucrurile personale la călătoria cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, mulţumim călătorilor pentru sprijinul acordat agenţilor de intervenţie, pază şi ordine, cu atribuţiuni de control care au desfăşurat activitatea săptămâna anterioară”, a informat RATT.

Imagine de arhivă


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Nimeni nu scapă! Acţiuni fulger în mijloacele de transport în comun din Timişoara

Lasă un răspuns