” Nimeni nu are voie să scoată vreun cuvânt” în Primăria Timișoara

Primaria Timisoara 2

Tensiunea din Primăria Timișoara a ajuns la limita extremă, după ce conducerea municipalității a intrat în conflict deschis cu o mare parte a angajaților. Nu este vorba doar de funcționarii care se află în litigiu cu primăria, ci și de mulți alții care nu reușesc sub nici o formă să aibă un dialog cu noii șefi ai instituției.

CITEȘTE ȘI: Calea Buziașului, extinsă până în octombrie

”Nimeni nu are voie să scoată vreun cuvânt. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Stăm toți pe genunchi, parcă am fi într-un lagăr hilerist”, spunea un angajat cu state vechi în primărie.

Situația stă să explodeze după ce, recent,  viceprimarul Ruben Lațcău a afirmat public că nu are de gând să ia în considerare hotărârea judecătorească prin care se suspendă organigrama, așa că va lua decizii ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Este foarte grav ceea ce spune domnul Lațcău. Cred că nu a consultat firma de avocatură pe care primăria a angajat-o pe bani grei, pentru că altfel nu putea să spună că nesocotește o hotărâre judecătorească executorie”, spune liderul sindical Tiberiu Negrei.

Interesant este că sindicatul a primit, inițial, o adresă de la primărie semnată de doi juriști, prin care li se comunica limpede că se va reveni la situația anterioară, ca urmare a sentinței tribunalului, pentru ca apoi să vină viceprimarul și să spună că ”i se cam rupe” de ceea ce spun judecătorii.

Decisivă va fi ziua de 13 octombrie, când se judecă recursul primăriei la suspendarea organigramei. Dacă magistrații Curții de Apel Timișoara vor menține decizia din prima instanță, lucrurile se complică și mai mult pentru conducerea municipalității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “” Nimeni nu are voie să scoată vreun cuvânt” în Primăria Timișoara

  1. „……viceprimarul Ruben Lațcău a afirmat public că nu are de gând să ia în considerare hotărârea judecătorească…”.
    Caz penal clar, dar la un penal ce sa te astepti.
    Aloo, domnii judecatori ?
    Ceva bratari pt astfel de indivizi ?
     

Lasă un răspuns