Nikola Gajić: „Trebuie să ne creştem nivelul jocului”

Duel capital pentru "leii din Banat". Jucătorii aşteaptă o susţinere masivă din partea fanilor, în sala "Constantin Jude"

Nikola Gajić: „Trebuie să ne creştem nivelul jocului”

„Leii” din Banat au cedat sâmbătă seară pe teren propriu în faţa echipei SCMU Craiova, scor 72-85, şi rămân fără victorie în Top 10. În ciuda unei reveniri consemnate în repriza a doua, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara nu a mai putut anula avansul luat de vizitatori în sfertul al doilea.

Despre meci şi atmosfera din echipă a vorbit Nikola Gajić, baschetbalist aflat în al treilea sezon la clubul alb-violet.

„A fost un meci greu, pentru că i-am lăsat pe adversarii noştri să aibă un avans mare, iar apoi a fost imposibil să recuperăm, mai ales că trăgeau foarte bine de la trei puncte. Noi, ca jucători, trebuie să ne creştem evoluţiile şi să evoluăm mai bine, mai ales pe teren propriu. Baschetbaliştii care sunt aici de mai mult timp pot spune că în acest an fanii sunt mult mai numeroşi decât în sezoanele anterioare, aşa că le mulţumim pentru că vin şi ne susţin.

De asemenea, front office-ul şi coach Dragan fac o treabă incredibilă, iar acest club a crescut atât de mult în ultimii doi ani… Avem sprijinul antrenorilor tot timpul, chiar şi când pierdem, aşa că este simplu, noi, ca jucători, trebuie să rămânem uniţi şi să revenim la acea formă pe care am avut-o la începutul sezonului. Este diferenţă de doar o victorie între locurile 4 şi 10, ceea ce arată cât de dură este faza Top 10”, a declarat Nikola Gajić.

CITEŞTE ŞI: Salbă de medalii pentru atleţii de la CS Giroc-Chişoda la Campionatul Naţional de Marş (foto)

„Leii” din Banat vor disputa următorul meci oficial în deplasare, luni, de la ora 18, cu Rapid Bucureşti.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *