VIDEO. Nicolae Robu a vizitat cele două apartamente pe care le-ar fi vândut fără respectarea legii

Nicolae Robu este cercetat într-un dosar care vizează retrocedarea ilegală a aproape 1.000 de imobile din Timişoara, în perioada 1996-2015. Vineri, actualul primar – Nicolae Robu, fostul edil-șef – Gheorghe Ciuhandu, Dan Diaconu – actualul viceprimar, Traian Stoia – fostul viceprimar, și Martin Staia, fost director la Direcția de patrimoniu a administrației locale au fost puși sub urmărire penală pentru infracțiunea de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. În cazul lui Nicolae Robu este vorba despre două apartamente modeste, iar actualul primar consideră că nu este normal să apară în prim-plan ca infractor potenţial, în acest caz. El a publicat şi pe contul personal de Facebook un text referitor la această situaţie şi imagini cu cele două apartamente.

„ESTE STRIGĂTOR LA CER CE MI SE ÎNTÂMPLĂ!

DOAR DOUĂ APARTAMENTE S-AU VÂNDUT CU MINE CA PRIMAR CU SUSPICIUNE DE NERESPECTARE A CERINȚEI LEGII 112/1995 DE DEȚINERE DE CĂTRE CUMPĂRĂTORI A CALITĂȚII DE CHIRIAȘ ÎNAINTEA DATEI DE 25.01.1996.

IATĂ-LE, SUNT CEL DIN DREAPTA, RESPECTIV CEL DIN STÂNGA DIN CLĂDIREA DIN FUNDUL CURȚII! NU E STRIGĂTOR LA CER SĂ SE VORBEASCĂ DESPRE MINE „LA GRĂMADĂ” PENTRU VÂNZAREA FRAUDULOASĂ A 1000 LOCUINȚE CĂTRE PERSOANE INFLUENTE, CU CAUZAREA UNUI PREJUDICIU DE 40 MILIOANE EURO?!
OAMENI BUNI, EU SUNT CORECT ȘI CINSTIT 100%, NU 99.99(9)%!”


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “VIDEO. Nicolae Robu a vizitat cele două apartamente pe care le-ar fi vândut fără respectarea legii

  1. Asta-i tot ce au impotriva lui? Mi se pare cam putin, par niste baraci pe linga viloaiele si imobilele restituite sau cumparate de minorantele etnice imediat dupa 1996. D-nul Robu daca a semnat pentru vinzare a facut-o cu buna credinta, nu pentru vreun cistig ilegal.

  2. Cine greseste plateste. Ai facut abuz de functie si ai obtinut foloase necuvenite trebuie sa platesti cu libertatea si sa returnezi statului prejudiciu. Asta indiferent ca ai vandut ilegal si subevaluat 2 sau 969 de apartamente , fapta ramane fapta si se sanctioneaza la fel indiferent de cantitate. Asteptam demisia de onoare de la Primarie

Lasă un răspuns