Nicolae Robu, un nou atac împotriva lui Dominic Fritz : „E simplu, d-le Fritz!”

Nicolae Robu, un nou atac împotriva lui Dominic Fritz : "E simplu, d-le Fritz!"

Fostul edil-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, a avut miercuri o nouă ieşire pe Facebook împotriva actualului primar, Dominic Fritz. Robu și-a publicat actele de studii și cartea de identitate, unde se vede adresa de domiciliu, în Timişoara, și îl invită pe Fritz (despre care se spune că nu are domiciliul în capitala Banatului) să procedeze la fel.

Asta după ce, marţi, Consiliul Local Timișoara adoptat două hotărâri care prevăd obligația aleșilor locali și a șefilor din Primăria Timişoara de a-și publica pe pagina municipalităţii fotocopii după diplomele de studii și după actul din care reiese localitatea de domiciliu.

„♦️E SIMPLU, D-LE FRITZ!
♦️ Ieri, în Consiliul Local, s-au adoptat două hotărâri de bun simț.
♦️ Ele prevăd obligația aleșilor locali și a șefilor din Primărie de a-și publica pe pagina Primăriei fotocopii după diplomele de studii pe care AU PRETINS că le au și după actul în care este înscrisă localitatea lor de domiciliu; accentuez: localitatea de domiciliu, așa cum cere Codul Administrativ, nu localitatea de rezidență sau de domiciliu flotant.
♦️ În mod normal, aceste proiecte ar fi trebuit să treacă într-un minut fiecare, dacă nimeni nu ar avea nimic de ascuns.
♦️ Când colo, SURPRIZĂ! Toți consilierii USRPLUS au luptat cu înverșunare, pur și simplu, O ORĂ ÎNTREAGĂ (!!!), ca proiectele să nu se adopte!
♦️ Iar șeful lor, Primarul -despre care nimeni nu știe cine este, de fapt și cum a ajuns el, cetățean al Germaniei, un necunoscut și în Germania și în România, necunoscut chiar și pt Google (!!!), dirijor de cor de amatori, să fie susținut să ajungă Primar al Timișoarei-, a făcut o adevărată criză de nervi! Până la urmă, cu toată opoziția neomarxiștilor, cele două proiecte au trecut la vot.
♦️ Eu și sunt convins că la fel ați fi făcut oricare dintre dv aș fi spus: “salut proiectele, trebuie să fim transparenți, deci, vă îndemn pe toți, indiferent de partid, să le votați”. Și astăzi, mi-aș fi și publicat acele documente, să închei discuțiile.
♦️ Dar, se pare că dl Fritz și unii dintre colegii lui au lucruri de ascuns… Spus direct: au mințit că au diverse studii și de fapt nu le au, respectiv au mințit -a se citi: au făcut declarații în fals și uz de fals!- că au domiciliul în Timișoara, cum cere legea și nu îl au!
♦️ Iată, ca să arăt cât de simplu este să faci ce cer cele două proiecte devenite hotărâri, eu, care nu sunt vizat de ele, vă prezint în atașament fotocopii făcute de mine cu telefonul -nu se cere mai mult de atât!- după documentele cerute.
♦️ Aștept ca și dl Fritz să facă la fel!
‼️ P.S. Precizez că cerința de postare a diplomelor are doar menirea de a-i devoala pe mincinoși, pe șarlatanii care declară că au studii pe care nu le au. Altfel, orice cetățean cinstit e demn de toată stima și poate deveni consilier local și chiar Primar indiferent de studiile avute. Atâta tot: SĂ NU MINTĂ!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Conducerea Primăriei Timișoara și aleșii locali vor fi obligați să-și publice diplomele de studii și dovada domiciliului

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

12 thoughts on “Nicolae Robu, un nou atac împotriva lui Dominic Fritz : „E simplu, d-le Fritz!”

 1. Este o inițiativă binevenită. Exact USR-PLUS a toooot clamat că vrea politică făcută transparent și fără penali în funcții publice etc etc. Cetățenii au dreptul să cunoască – fără echivoc – cine sunt aceia care ocupă funcții importante. De ce se agită consilierii USR-PLUS din Consiliul Local al Municiului Timișoara în fața unor solicitări legitime, care au caracter de solicitare de informații de interes public? Oare există o legătură, și cu fremezia dovedită de către USR-PLUS în vederea desființării rapide a SIIJ, pentru ca fraudatorii alegerilor locale din SECTORUL I bucureștean să scape de brațul justiției? 

 2. Domnule Robu, dumneata l-ai instalat in functia de primar al Timisoarei. Prin incompetenta cu care ai administrat orasul in cele 2 mandate, prin mizeria din oras, prin abandonul parcurilor si strazilor, prin clica instalata pe functii caldute in primarie. Timisorenii aveau nevoie de o gura de oxigen, aer curat, pentru ca cel pe care dumneata l-ai lasat in urma a devenit aproape irespirabil pentru locuitorii urbei. Asa ca, multumeste-ti dumitale! 

 3. Mă, Vopsitule, cât timp mai ai de gând să ne tot faci neomarxiști ? Ești tot mai aproape de Gătaia, ” d-le  acad. dr. doc. ing. șoim al patriei,etc… ”

 4. In Germania este un Roman care este Primar. Fostul Primar (German) pe care la invis Romanul.Oamenii care lau ales se bucura iar fostu Privat nu a facut asa ceva ce face Robu cu omul care la invins.Oare Robu daca al cauta la tot in cele 2 mandate ramane curat? Ce limbi straine vorbesti asa de perfect cum vorbeste Dl.FRITZ Romaneste.Cred ca Timisoreni sin buburosi ca au scapat de ROBU. Robule sa-ti fie rusine ca faci scandal cai pierdut Primaria.
   

  1. Manipulați ordinar! Românul care a fost ales primar în Germania are o profesie onorabilă și este CETĂȚEAN GERMAN. Fritz a fost șomer, nu este cetățean român, nu a locuit în Timișoara, și-a făcut campania electorală ILEGALĂ de peste 1 milion de euro achitați de logodnica chinezoaică…. și-a delegat toate funcțiile și nu semnează nimic…

   1. fostul primar.. poate era mai frumos din partea lui sa vina cu propuneri de Imbunatatire fata de unele situatii la nivel de primarie.. nu sa tot acuze..ca nu a fost corect, eu trebuia sa castig..sa se PLANGA!!!!!
    treci peste!.. ajuta daca poti/ vrei..daca nu..
    Mergi mai departe si LUCREAZA!!!!!

 5. Normal este să facă cunoscute si transparent toate aceste lucruri, a te ascunde înseamnă că nu esti in regulă, așa că Uniunea Satatanistilor din România să facă cum au zis,fără penali în funcții publice.

 6. Vopsitule mai bine invatai o meserie in anii pierduti in scoala cu care te lauzi, ai nspemii de studii si doctorate dar tot cocalar ai ramas. Lauda de sine nu miroase a bine!
   

Lasă un răspuns