Nicolae Robu, trecut la rubrica „și alții” în vizita din Israel

Robu singur

Primarul Timișoarei se află, în aceste zile, la Ierusalim, pentru a participa, până în 22 octombrie, la cea de-a 30-a Conferință Internațională a Primarilor, organizată de Consiliul American al Evreilor din întreaga lume, Congresul American al Evreilor, Ministerul Afacerilor Externe din Israel și Federația Israeliană a Autorităților Locale.

Nicolae Robu s-a arătat extrem de mândru că sistemul de parcare din orașul Tel-Aviv se bazează tot pe telefoane mobile, la fel ca în Timișoara. În rest, a participat la discuții pe tema „orașelor inteligente” și a vizitat Muzeul Holocaustului.

Conform site-ului Ministerului Israelian de Externe, la manifestare participă aproape 40 de primari din întreaga lume, iar tema conferinței este „Proiecte urbane inteligente”. Cei prezenți se vor întâlni cu oficiali din țara-gazdă, antreprenori, laureați ai Premiului Nobel, urmând să viziteze diverse firme care s-au remarcat în dezvoltarea urbană. În materialul publicat de ministerul israelian figurează și o listă a primarilor participanți, fiind menționați Bill de Blasio (New York), precum și alți edili din Katmandu (Nepal), Jabalpur (India), Quito (Ecuador), Debrecen (Ungaria), Belgrad (Serbia), Dili (Timorul de Est), Punte del Este (Uruguay).

Din păcate, pe listă nu este menționat și primarul Timișoarei, gazdele nefiind la curent, probabil, cu importanța orașului de pe Bega și, mai ales, a edilului-șef de aici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns