Nicolae Robu, nostalgic după Alfred Simonis?

Dacă se mai îndoia cineva de modul în care se vor comporta cei din USR după ce vor ajunge în Consiliul Local Timişoara, după ziua de sâmbăta trecută nu trebuie să mai existe nici o incertitudine.

Dominic Fritz, candidatul USR la funcţia de primar al Timişoarei, a declarat răspicat ce va face partidul său după ce va intra în forul aleşilor locali:

„Consiliul local nu mai trebuie să fie un instrument de aprobare oarbă a extravaganţelor primarului. Îl vom transforma într-un spaţiu viu de democraţie, în care vocea timişorenilor să fie auzită”.

Or, ca vocile să fie auzite, ele trebuie să fie cât mai zgomotoase, mai puternice, mai categorice şi mai spectaculoase. Va fi o efervescenţă cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria consiliului local, nici măcar atunci când atmosfera mai era animată de pesedistul Alfred Simonis, care contesta aproape orice iniţiativă a primarului Nicolae Robu.

În următorul mandat, dacă va mai rămâne primar, Robu va avea o viaţă „muuult” mai grea decât i-o făcea Alfred Simonis. Consiliul local va fi un spaţiu atât de viu încât primarul va trebui să-şi astupe urechile, atunci când se aud vocile timişorenilor. Pe lângă ce se anunţă în noul mandat, Alfred Simonis pare parfum, iar lui Robu ar putea chiar să-i fie dor de el.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Nicolae Robu, nostalgic după Alfred Simonis?

Lasă un răspuns