Nereguli la un magazin Lidl din Timișoara. Ce au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor, ce sancțiuni au dispus

Nereguli la un magazin Lidl din Timișoara. Ce au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor, ce sancțiuni au dispus

Nereguli la un magazin Lidl din Timișoara. Ce au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor, ce sancțiuni au dispus.

În urma unui control al celor de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor efectuat în aceste zile, la magazinul SC Lidl Discount  SRL  Timișoara, Calea Torontalului, nr.106 au fost constatate următoarele abateri:

– în spațiul de vânzare a fost identificat produsul Făină alba Belbake 000 la1kg, distribuitor Lidl,  lot b și lot c, în cantitate de 800 kg, acesta prezentând ambalajul deteriorat, ros, cu conținut scurs pe cartonul pe care erau așezate baxurile, fiind prezente excremente de rozătoare.

– produsele refrigerate, verificate, aveau condens în interiorul ambalajului, iar produsele congelate prezentau conglomerat de gheață în interiorul ambalajului.

– fructe depreciate

lidl 2 1

– produsele de cofetărie aveau ambalaje deteriorate, picături de condens pe suprafața glazurii de ciocolată.

– ouăle de consum erau sparte, cu scurgeri de conținut, cu ambalaje deteriorate, umede.

– în spațiul de preparare a produselor  de patiserie au fost identificate capcane cu lipici pentru rozătoare, care nu pot fi amplasate în spațiile interioare.

– pardoselile și tăvile de coacere erau neigenizate corespunzător.

CITEȘTE ȘI: Vizitele neanunțate ale inspectorului școlar general din Timiș în unitățile de învățământ se lasă cu îmbrățișări și zâmbete

Sanctiuni dispuse:

– 2 amenzi contravenționale în cuantum total de 10000 lei

Au fost dispuse următoarele  măsuri complementare:

– oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate zona gastro

– oprirea definitivă de la comercializare al produselor neconforme circa 850 kg

– a fost propusă emiterea deciziei de închidere unitate pe o perioadă de la 0 la 6 luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nereguli la un magazin Lidl din Timișoara. Ce au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor, ce sancțiuni au dispus

 1. qualităt! si frigz isi facea cate o poza cu sigla firmei „scapata” in cadru…

  „Producția de produse de origine animală are un impact negativ semnificativ asupra mediului, la nivel global. Cu cât consumul de produse pe bază de plante este mai mare, cu atât impactul pozitiv asupra mediului, biodiversității și sănătății este mai mare. De aceea, până în 2025, grupul Lidl își propune să optimizeze constant sortimentul de articole care au ca sursă de proteină plantele, inclusiv gama de produse vegane, cum ar fi marca proprie „Vemondo”. Începând cu luna martie a anului 2023, grupul Lidl va calcula proporția surselor de proteine animale, în comparație cu cele pe bază de plante din produsele sale și va publica aceste informații.”

  #cand calculeaza proportia surselor de proteine animale din produsele sale ia oare in calcul si soarecii?🐁🐭🐀

  #prosteala verde

  #neocolonialism

  ăă… oare cu casa de comert unirea ce se mai aude?🤔 in afara de scandaluri m-ar interesa, ceva cum ca ministru isi ia ministerul in serios de ex?

  #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *