Nemulțumirile cetățenilor din Steaua și Fratelia

cartier Fratelia Steaua

Efective mărite de polițiști locali au fost prezente în cartierele Fratelia și Steaua. Oamenii legii au discutat cu o sută de cetățeni, care au sesizat mai multe probleme, cum sunt: faptul că deținătorii de câini nu adună fecalele lăsate de animalele de companie pe Strada Iris, prezența câinilor fără stăpân pe străzile Steaua, Bujorilor și Musicescu.

De asemenea, oamenii se plâng că în parcul de pe Strada Arcidava, după orele 22, se adună persoane care consumă băuturi alcoolice și fac gălăgie, iar oameni ai străzii se adăpostesc lângă garajele de pe Hărniciei și Plantelor.

Ca urmare a sesizărilor, au fost identificate de polițiștii locali 12 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, cinci locații în care se află terenuri neîngrijite și 22 de terenuri în care se aflau abandonate deșeuri.

În ultimele două luni, polițiștii locali au luat legătura cu sute de cetățeni din cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie, Plopi, Kuncz, Lunei, Traian, Iosefin, Dâmbovița, Elisabetin, Mehala, Ronaț, Aradului Est și Vest, notând problemele acestora și luând măsurile legale acolo unde situația s-a impus, în teren, celelalte probleme fiind transmise către instituțiile abilitate în soluționarea acestora.

Acțiunile continuă și în perioada următoare.

Reamintim că astfel de acțiuni sunt organizate periodic în toate cartierele municipiului cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *