Nelu Tătaru, semnal de alarmă pentru Timiş, Arad şi Hunedoara: Sunt printre cele şase judeţe care riscă să devină ca Suceava!

Legea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă. Testare Covid gratuită la job doar 30 de zile: 10 teste de persoană

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, pentru Realitatea Plus, că România are șase județe focar, pe lângă Suceava.

„Suceava are 2.000 din cele 8.000 de cazuri confirmate. Suceava a schimbat o optică în abordare. Suceava înțelege un pic cam greu ce se întâmplă la dânșii. În acest moment, avem încă șase județe care au peste 300 sau sunt la 300 de infectați: Arad, Timișoara, Hunedoara, Neamț, Botoșani și, la 299 de cazuri, Brașovul”, a spus ministrul Sănătății.

Trebuie să avem grijă

„Sunt niște focare pe care dacă nu avem grijă să le limităm, să le transformăm în focare mici prin izolare și prin distanțare socială, riscă să devină Suceava. Cert este că Suceava nu a înțeles momentul. Acolo avem și management militar, acolo avem și un secretar de stat care stă permanent, acolo avem niște condiții asigurate de vreo săptămână jumătate de autoritatea locală astfel încât tot ce înseamnă lucrător în spital să poată merge într-un spațiu tampon. Mai rămâne ca opinia publică din Suceava să respecte niște condiții. Nu putem singuri să limităm niște focare când din partea publicului apar niște focare”, a mai spus ministrul.

foto fanatik

dcnews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Nelu Tătaru, semnal de alarmă pentru Timiş, Arad şi Hunedoara: Sunt printre cele şase judeţe care riscă să devină ca Suceava!

  1. Cate decese va spus Organizatia Mondiala a Sanatatii(Satana) sa raportati si cati verzisori ies din treaba asta.Foarte buna hotararea presedintelui Trump de a nu mai finanta gunoaiele.

  2. Bai gunoiule care esti sclavul lui aia din parlament timisoara nui judet si nu are cazuri jud timis ca sa fie orasul inchis mai documenteazate inainte de a minca cacat sii tot ce se intimpla este din vina voastra a autoritatiilor unde sint banii nostrii care se iau lunar la CAS?ati furat tot intrucit oamenii acuma au zjuns in acest stadiu ca nuu aveti bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.