Nelu Tătaru invită românii să ia cu asalt secțiile ATI: Să vadă cu ochii lor că există virusul

Nelu Tătaru avertizează că restricţiile nu vor întârzia să apară

Ministrul Sănătății recurge la argumente absurde pentru a convinge românii să creadă în coronavirus. Tătaru spune că românii trebuie să meargă pe secțiile ATI să vadă bolnavii. Invitația lui Tătaru, la fel ca și cea a altor medici și directori de spitale din România e o aberați, întrucât secțiile ATI sunt medii sterile, unde oamenii nu au acces.

”Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri.

Le recomand să se uite în jur, să se uite în spitale, să meargă în secțiile de terapie intensivă, să vadă dacă într-adevăr există acest coronavirus, să vadă că se poate deceda la 30, 39 de ani fără a avea comorbidități, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane transpirând o zi întreagă în niște condiții foarte grele, dar facându-și meseria. Nu cred că merită acest lucru, nici acest corp medical, nici cei care au respectat în această perioadă toate regulile”, a mai spus ministrul, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *