Nelu Tătaru avertizează că restricţiile nu vor întârzia să apară

Nelu Tătaru avertizează că restricţiile nu vor întârzia să apară

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, a avertizat, luni seară, că restricțiile nu vor întârzia să apară în țara noastră. Consilierul onorific al premierului pe probleme de Sănătate spune că România tot numără paturile de ATI pentru bolnavii de coronavirus fără a face nimic pentru a nu umple aceste paturi, conform observatornews.ro.

„Numărăm paturile, dar fără să facem nimic să nu umplem aceste paturi. Credeţi-mă că numărul de cazuri exact nu-l ştie nimeni. La numărul de cazuri declarate, înmulţeam anul trecut cu 5 până la 10 anul trecut, ca ştim numărul real de cazuri. Faptul că testările se pot face şi acasă, cu teste luate din farmacii, faptul că se pot face forme şi mai uşoare de boală, iar unii nu le mai declară, ne fac să credem că avem mult mai multe cazuri, chiar şi acum. Avem şi în acest moment mai multe cazuri, dar lumea începe să trateze aceste cazuri ca pe o gripă sau sunt la siguranţa celor care poate s-au vaccinat sau celor care au trecut prin boală sau celor care fac o formă uşoară”, susține Tătaru.

CITEȘTE ȘI: Localitățile din Timiș care au rată de infectare de peste 3 la mie. Situația în țară

Fostul ministru al Sănătății reclamă faptul că încă se bagatelizează tot ce înseamnă pandemie, în timp ce alte state au ajuns la rate de vaccinare de până la 80%. Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că pandemia nu va dispărea dacă nu ajungem la rată de vaccinare de 60 – 70 la sută.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Nelu Tătaru avertizează că restricţiile nu vor întârzia să apară

  1. Fost vicepreședinte al Grupului consultativ european al OMS: Persoanele VACCINATE sunt periculoase – ar trebui să fie puse în CARANTINĂ – „Nu sunt anti-vaccin, pentru că eu am conceput politica de vaccinare a Franței timp de foarte mulți ani. Dar problema este că produsele pe care ei le numesc ‘vaccinuri’ pentru Covid-19 nu sunt cu adevărat vaccinuri. Aceasta este problema mea.”„Nu s-a întâmplat niciodată ca un stat sau niște politicieni să recomande vaccinarea sistematică a miliarde de oameni de pe planetă pentru o boală a cărei rată de mortalitate este acum de 0,05%. Este o rată a mortalității foarte mică!”Dar de unde atata siguranta ?Vaccinatii se pot infecta cu Covid – 19? – DAVaccinatii pot transmite Boala – DAVacinatii pot face din nou boala la fel ca si nevactinatii sau cei trecuti prin boala – DA

Lasă un răspuns