Necaz mare pe capul unor refugiați ucraineni, abia scăpați din infern. Polițiștii din Făget le-au sărit în ajutor

Necaz mare pe capul unor refugiați ucraineni, abia scăpați din infern. Polițiștii din Făget le-au sărit în ajutor

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Margina, pe DN68A, mai mulți cetățeni ucraineni  refugiați au mașina defectă și solicită ajutor.

La fața locului, polițiștii au identificat 9 cetățeni din Ucraina, refugiați,  care se aflau în tranzit, al căror autoturism prezenta defecțiuni tehnice.

CITEȘTE ȘI: Teribil accident în vestul țării: pietoni spulberați de o mașină

Autovehiculul în cauză a fost tractat în parcarea Poliţiei Oraşului Făget în vederea remedierii cu operativitate a defecțiunii, iar persoanele în cauză au fost cazate la Centrul Biblic Fârdea, unde au beneficiat de condiții optime de cazare și li s-au asigurat 3 mese pe zi.

Defecțiunea autoturismului a fost remediată, iar persoanele au plecat din țară cu destinația Germania. Gestul polițiștilor a fost urmat de bucuria și recunoștința celor 9 persoane aflate în impas.

În contextul situației dificile cu care se confruntă cetățenii din Ucraina, fiecare dintre noi trebuie sa dea dovadă de solidaritate și bunătate, deoarece și noi am putea fi în locul lor.

sursa foto: IPJ Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Necaz mare pe capul unor refugiați ucraineni, abia scăpați din infern. Polițiștii din Făget le-au sărit în ajutor

  1. Frumos din partea politistilor, frumos ca romanii s-au mobilizat atat de bine pentru a-i sprijini pe bietii ucraineni. Imi pare nespus de rau de ei, dar noi am uitat de saracii nostri. Pentru a-i nostri romani saraci si oropsiti de ce nu s-au mobilizat autoritatile la fel de bine pentru a le intinde o mana de ajutor.? In zilele astea auzi doar de ucraineni. Ai nostri nu mai exista? Cati copii romani saraci avem, cati se culca flamanzi, cati orfani avem care secresc unii pe altii si doar ei stiu cum supravietuiesc!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *