Nebunie în trafic pe Calea Buziașului

Șase localități din România, între care cinci din Timiş, au incidență Covid de peste 30 la mie

Apar tot mai multe nemulțumiri din partea participanților la traficul din Calea Buziașului, mai ales că există un segment important de persoane care vin dimineața din Moșnița Nouă. În acest sens, Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a transmis un mesaj cu demersurile făcute în vederea fluidizării traficului:

CITEȘTE ȘI: Video: Un șofer de taxi a împiedicat un masacru. A închis teroristul în mașină, iar acesta a murit imediat într-o explozie

”Nervi, claxoane, noxe și timp pierdut. Așa arată diminețile celor care vin la serviciu sau își aduc copiii la școală din Moșnița Nouă, pe Calea Buziașului din Timișoara. Am extins drumul județean la patru benzi. Primăria a lărgit și ea segmentul de drum ce risca să gâtuiască traficul. Se circulă bine, chiar și înainte de a închiderea totală a celor două șantiere, însă a mai rămas în picioare o singură „barieră” în calea unui trafic fluent: sensul giratoriu cu strada Siemens.

Intersecția respectivă este răspunzătoare pentru cozi de 2 km aproape în fiecare dimineață, pe sensul de intrare în Timișoara. În acest context, am transmis dlui primar Dominic Fritz o adresă prin care am sesizat situația și am propus regândirea intersecției, ca soluție pe termen mediu și lung.

De asemenea, am solicitat Inspectoratului de Poliție Județean analizarea  oportunității trimiterii de echipaje pentru dirijarea traficului, în zilele lucrătoare, în intervalul 07 – 09, ca intervenție rapidă, pe termen scurt.

Am speranța că există disponibilitate la nivelul Primăriei pentru rezolvarea problemei. În plus, noi, la CJ, vom susține cu toată deschiderea orice demers în această direcție”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nebunie în trafic pe Calea Buziașului

Lasă un răspuns