Neajunsuri mari în satele comunei Boldur

ohaba forgaci

Administrația unei comune din județul Timiș, deși a finalizat, în parte, sistemul de canalizare nu poate oferi acest serviciu locuitorilor.

”La Jabăr și Boldur există rețea de canalizare dar nu o putem folosi pentru că stația de epurare de la Lugoj nu funcționează încă. Ne confruntăm cu această problemă de doi ani și nu știm care este motivul pentru care aceasta nu a fost pornită”, a precizat Viorel Berci, viceprimarul comunei Boldur.

Potrivit acestuia, pentru satele Ohaba-Forgaci și Sinersig, canalizarea se află în fază de proiect.

Referitor la comuna timișeană, în prezent se află în derulare lucrări la podul peste pârâul Timișina, aflat pe drumul dintre Boldur și Ohaba-Forgaci.

”Proiectul este executat în proporție de 50 la sută. Din păcate, avem de-a face cu o echipă neserioasă și cred că va fi greu să terminăm până la iarnă. Valoarea lucrărilor este de 500.000 de lei, bani de la bugetul local”, a declarat Viorel Berci.

De asemenea, comuna timișeană Boldur a fost lipsită de șansă în ceea ce privește alocarea de fonduri guvernamentale pentru asfaltare.

”Am depus pe Programul Național de Dezvoltare Locală proiecte pentru asfaltarea a 8,2 kilometri de străzi în Ohaba-Forgaci și Sinersig, dar nu am primit bani. Doar 750 de metri vom reuși să asfaltăm din surse proprii. Urmează să începem lucrările în această toamnă”, adaugă viceprimarul din Boldur.

Vestea bună vine pentru locuitorii din Ohaba-Forgaci în ceea ce privește activitatea cultural-distractivă, căminul din sat fiind renovat cu 360.000 de lei de la bugetul local.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns