„Ne vom bate până în ultimul minut”

Handbaliştii alb-violeţi se află la 60 de minute distanţă de o semifinală în Liga Naţională.

Elevii lui Pero Milosevici vor evolua joi (ora 19,30, Digi Sport 3), în sala „Concordia” din Chiajna, cu calificarea pe masă, scorul la general în confruntarea cu Steaua Bucureşti din primul tur al play-off-ului fiind 1-1.

„Este un meci pe care l-am dorit cu toţii la începutul campionatului şi chiar de la venirea lui Pero Milosevici la Timişoara. Am muncit mult pentru această partidă. În viaţa unui sportiv există momente importante, iar duelul cu Steaua reprezintă un astfel de moment. Mergem la Bucureşti să ne batem până în ultimul minut! Conducerea va fi alături de băieţi, eu şi domnul Radu Ţoancă vom face deplasarea în Capitală. Sper să găsim şi acolo susţinători ai Politehnicii, avem nevoie de sprijin. Fără aportul publicului ar fi fost foarte greu să câştigăm întâlnirea precedentă”, a punctat, astăzi, preşedintele secţiei de handbal din cadrul SCM Timişoara, Ioan Silviu Doboşi.

Tehnicianul Pero Milosevici nu ştie încă dacă se va putea baza joi pe serviciile interului georgian Irakli Chikovani, care ar putea fi suspendat de federaţie în urma eliminării suferite în meciul cu numărul doi dintre cele două formaţii: „Este o partidă foarte dificilă. Nu ştim dacă vom putea apela la Chikovani, ne-am antrenat cu Halcă pe centru şi cu Fenici pe postul de inter stânga. Avem probleme cu Pejovici, dar el va evolua împotriva Stelei. Trebuie să fim atenţi, nu ajunge doar să avem atitudine. Adversara noastră are jucători care ne pot face rău dacă arbitrii le permit acest lucru. Pot să promit că vom lupta până la final, că vom da totul pe teren, rămâne de văzut dacă va fi de ajuns pentru a câştiga această partidă”.

Ioan Silviu Doboşi a completat: „Această echipă are şi mamă, şi tată, nu vom permite să fim călcaţi în picioare. Suntem vitregiţi de cartonaşul roşu primit de Chikovani, trebuie să vedem care este decizia Federaţiei Române de Handbal în acest caz. Sunt convins că vom fi provocaţi şi la Bucureşti. Vrem un cuplu de arbitri din ţară”.

 

Restanţe salariale şi un cont blocat
Performanţa de a fi la un pas de semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin nu a fost răsplătită pe măsură. Jucătorii au încă de primit bani din urmă, mai exact din perioada de la începutul actualei stagiunii, înainte de înfiinţarea entităţii SCM Timişoara. „Există o preocupare foarte intensă de a rezolva problema financiară. Băieţii au contracte până la sfârşitul lunii iunie şi toate forţele implicate la echipa noastră îşi aduc aportul pentru a plăti restanţele. Au fost deschise în particular discuţii cu jucătorii pentru a-i convinge să rămână la Timişoara, vrem să păstrăm acest grup pentru sezonul următor. Există clauze care ne permit să negociem”.

Interul Iulian Halcă a dezvăluit, tot astăzi, că i-au fost blocate conturile: „Eu am primit săptămâna trecută o lovitură, mi-au fost blocate conturile. Mi-a fost greu să mă antrenez, m-au sprijinit colegii”.

Despre cel de-al treilea joc cu Steaua din play-off el a spus următoarele: „Ne cunoaştem foarte bine, am jucat de cinci ori cu Steaua, sper să fie un meci frumos. Vrem să intrăm bine în această partidă, este important să ne ajute şi poarta, să ne apărăm bine, aşa cum am făcut în tot campionatul, şi să fim inspiraţi la finalizare”.

Foto: Facebook.com (Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns