Ne mai luăm după baieţii de la vulcanizare? Mai bine verificăm noi! VIDEO

verificare anvelopa

Mereu am intrat în service-uri, vulcanizări sau în alte unităţi pentru reparaţii auto cu gânduri precum „ne fură, nu ne fură, o fi corect ce ne spun, oare vor sa ne ia banii degeaba?”.

Pentru unele reparaţii sau diagnoze există însă trucuri care ne ajută să ne dăm singuri răspunsurile.

Iar cum anvelopele bune nu sunt chiar ieftine – şi dacă tot este perioada schimbării cauciucurilor de vară cu unele de iarnă – e cazul să fim siguri dacă le mai ţinem pe cele vechi sau dacă e timpul să cumpărăm altele.

 

Sursa: promotor.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ne mai luăm după baieţii de la vulcanizare? Mai bine verificăm noi! VIDEO

  1. OK dar ar trebui sa le ziceti sa tina cont si de alte lucruri daca cauciucurile sunt coapte sau resapate degeaba sunt ieftine si cand le pui sus ba crapa ca sunt coapte ba sarma din interior ii deteriorata si lasa aer etc cel mai ok ii sa fie noiii dai un ban dar dupaia cel putin 3 ani nu ar trebui sa ai treaba .Am luat cauciucuri cu 50 lei bucata dar in anumite conditii meteo deveneau ba prea tari ba prea moi(M+S) si la franare poti sa aluneci ca pe sanie ! si sarma din interior sa deteriorat chiar rupt si presiune neegala probleme dupaia la unghii de fuga si in cele din urma sau facut galcii desi aveau peste 8mm ii ca la LOTO cu aceste second-hand. Poti sa dai pe ele 50lei 80lei sau 100lei ce ii vechii ii vechii is bune doar pt situati de criza dar 4 200lei plus manopera de montare 50 lei daca ai noroc sau mai putin depinde iei 2 noi si mai astepti 1 luna sau 2 si mai iei 2 noiii si nu iti strici unghiu de fuga si nu iti pui viata in pericol la noi un accident nu se ia in considerare decat daca ii cu victime si in momentul ala nu bagi de seama daca anvelopa sau frana si-a facut treaba sau din eroare umana .

  2. Sunt multi care vind anvelope second ,dar cam toate au 5mm sau sub 5mm iar pretul nu e chiar asa ieftin,am cautat cam la 4 garaje de second si toate aveau cauciucuriile de vara la 5 unele sub 5mm,preturile la 100 de lei sau sub 100?am sunat la alta firma in domeniu si ptr masina mea un cauciuc nou era 225 lei montat echilibrat ,deci la 4 second era 4 sute si ceva,acum le am noi la 900,si am anul deja si chiar se merita sa le pui noi ,cel putin 3-4 ani nu le mai schimbi,schimbi pe fata daca vrei si spatele inca merge bine deoarece uzura este mica depinde ce tractiune ai,dupa mine cred ca second este o alergare dupa cai morti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *