Ne deranjează! Sesizări de… 15 ani, pentru o stradă fără trotuare

Timișoara de astăzi a devenit un oraș cu o arhitectură cosmopolită, îmbinând edificiile vechi, proiectate după modelul celor din imperiul austro-ungar, cu cele construite după ultimele tendințe. Acest peisaj versatil șochează, însă, pe alocuri, nu atât prin contrastul vizual pe care îl oferă, ci mai ales prin absența unor elemente urbaniste de bază. Ca de pildă, inexistența trotuarelor pe anumite străzi din urbe.

O astfel de anomalie a fost semnalată, pe adresa de email [email protected], de o cititoare a ziarului “Renaşterea bănăţeană”, care locuiește, de ani buni, în zona Mehala.

Doamna ne-a relatat faptul că, de… 15 ani, Primăria Municipiului Timișoara este surdă la sesizările localnicilor privind situația Străzii Agricultorilor, pe care nu există trotuare, oamenii fiind nevoiți să circule pe carosabilul destinat autovehiculelor.

Am făcut nenumărate sesizări la Primăria Timișoara în legătura cu faptul că pe strada noastră nu există trotuare și că suntem nevoiți să circulăm pe șosea. În urma fiecărei sesizări, am primit același răspuns: problema se va rezolva când se vor găsi fonduri . Cel puțin de 15 ani… așteptăm”, a spus cititoarea publicaţiei noastre.

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns