Februarie, luna cadourilor parlamentare

Alocaţii, pensii, tichete de masă, iată câteva dintre ajutoarele aduse în discuţie în această perioadă. “Parcă am fi în luna cadourilor parlamentare.Fireşte că unele sunt bine-venite, dar mă deranjează că toate apar deodată. Aceste aspecte erau cunoscute de multă vreme şi dacă s-ar fi rezolvat în fiecare an câte o parte din fiecare, acum se putea ajunge la parametri normali, astfel încât măsurile să fie şi implementate”, spune Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

CITEȘTE ȘI: Noua metodă de înșelătorie informatică. Ce mesaje trimit hackerii pe telefon

În acelaşi timp, lui Oprea i se pare ciudat faptul că nu se vorbeşte şi despre alte probleme destul de importane, cu mare impact în economia ţării: “Mă deranjează că nimeni nu aduce vorba de producţia industrială, nu vedem nici o măsură în această direcţie. Nu se spune nimic în legătură cu producţia sau cu domenii ce au legătură cu aceasta, dar nici de atenţionările climatice pe care le primim. Sunt abordate doar domeniile sociale şi fiscale. Parcă intenţionat pentru a se aduce o notă hazlie, aud că şi bunicii ar urma să primească nişte bani pentru că stau acasă cu nepoţii. Păi, dacă tot vorbim de propuneri haioase, ar fi bine să le dea bunicilor şi o bere rece la amiază, iar bunicuţelor, câte o savarină.

Cireaşa de pe tort e dată de ajutoarele care ar fi urmat să se acorde bonelor, mai ales celor din Thailanda şi Filipine, care se ştie cât de greu sunt de întreţinut, dacă e să rămânem în sfera glumelor “


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns