Ne deranjează! Grămadă de gunoi pe Calea Torontalului

Un locatar al zonei Calea Torontalului nr. 25/A din Timișoara, A. I., ne-a sesizat existența unei grămezi mari de gunoi. Aceasta este situată pe Calea Torontalului, la capătul liniei de tramvai 4, lângă WC-ul destinat angajaților STPT.

Cititoarea noastră susține că mormanul de mizerie există de circa nouă luni și că Primăriei Timișoara i-a fost semnalată problema deja de două ori.

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ne deranjează! Grămadă de gunoi pe Calea Torontalului

Lasă un răspuns