Ne deranjează! Grămadă de gunoi pe Calea Torontalului

mizerie timisoara 1

Un locatar al zonei Calea Torontalului nr. 25/A din Timișoara, A. I., ne-a sesizat existența unei grămezi mari de gunoi. Aceasta este situată pe Calea Torontalului, la capătul liniei de tramvai 4, lângă WC-ul destinat angajaților STPT.

Cititoarea noastră susține că mormanul de mizerie există de circa nouă luni și că Primăriei Timișoara i-a fost semnalată problema deja de două ori.

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ne deranjează! Grămadă de gunoi pe Calea Torontalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *