Ne-am bucurat prea devreme? Explicația medicului Virgil Musta pentru scăderea drastică a cazurilor înregistrate în Timiș în ultimele 24 de ore

Carantină obligatorie pentru timișenii reveniți din aceste zone ale Italiei. Ce spune medicul Virgil Musta

O veste neașteptat de bună le-a dat astăzi mari speranțe timișenilor. Între două raportări ale Grupului pentru Comunicare Stategică, un singur nou caz de coronavirus a fost înregistrat în județul nostru. Numărul de noi cazuri va crește, din nou, este de părere medicul Virgil Musta, cel care este una dintre cele mai apreciate personalități în lupta împotriva COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Nelu Tătaru: 5 criterii pentru ridicarea restricțiilor. Când ar putea fi redeschise Mall-urile

“Părerea mea este că este doar un rezultat de moment. Ieri nu s-au lucrat investigații și, probabil, nu știm încă pe ce trend ascendent este epidemia. Ne așteptăm să crească numărul. Important ar fi să crească într-un număr limitat,  în așa fel încât să nu depășească posibilitatea de absorbție a spitalului nostru. Pentru moment, mai sunt locuri libere în spital”, a afirmat Virgil Musta.

În cazul în care capacitatea Spitalului „Victor Babeș” va fi depășită, sunt pregătite alte unități spitalicești care să preia cazurile ușoare și medii de coronavirus.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns