Marcel Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște. Ministrul anunță o „acțiune” specială

marcel vela 2

Marcel Vela se declară mulțumit de felul în care românii au înțeles să respecte regulile, de Paște. „Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop”, a scris ministrul de Interne pe Facebook.

Marcel Vela le-a mulțumit românilor pentru urările de Paște, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare”.

„Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment.

Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înţeles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, a scris ministrul pe Facebook.

Vela a anunțat „o acțiune” pentru a rămâne în dialog cu cetățenii:

„Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

Sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Marcel Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște. Ministrul anunță o „acțiune” specială

  1. Domnul VELA,fiti un ROMAN iubit de popor, nu unul urat si blestemat(indiferent de pretul cerut pentru asta) ! Pentruca ,CANTARUL CU CARE VINZI ,CU EL VEI CUMPARA .Asa sa ne ajute DUMNEZEU.

Lasă un răspuns