Naţionalul de cros-duatlon, la Corneşti

Cornesti duatlon

În 28 septembrie va avea loc, la Corneşti, Campionatul Naţional de Cros-Duatlon. „Duatlon Iarcuri Corneşti” se află la cea de-a patra ediţie şi, ca de fiecare dată, străbate împrejurimile încărcate de istorie ale satului ce aparţine de comuna Orţişoara.

Pe lângă statutul de campionat naţional, rolul principal al acestei competiţii este acela de introducere în duatlon şi triatlon a copiilor din satele apropiate şi din alte aşezări timişene, misiune pe care CS Ride Competition şi-a asumat-o încă de la începuturile activităţii sale.

La naţionalul de cros duatlon vor fi stabiliţi campionii României la următoarele categorii (masculin şi feminin): elite (câştigătorul concursului la open), U23, juniori, cadeţi, age group (20-29, 30-39, 40-49, 50-59, peste 60 de ani) şi paraduatlon.

Va fi organizată şi o competiţie de duatlon destinată copiilor, pentru categoriile -6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 şi 13 ani.

Pe lângă cursele copiilor, în acest an va fi introdusă categoria de ştafetă mixtă pentru amatori, la care nu vor fi desemnaţi campioni naţionali şi care nu intră în circuitul FRTI.

Înscrierile se pot face la faţa locului sau online, accesând următorul link: ridecompetition.ro. Potrivit regulamentului FRTRI, fiecare concurent peste 14 ani trebuie să posede licenţă. Aceasta poate fi emisă pentru un an şi poate fi obţinută prin completarea anexei 7 şi achitarea sumei de 70 de lei sau pentru o zi (costul acesteia este de zece lei şi îi conferă concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a înscris). Licenţa poate fi obţinută la faţa locului, înainte de validarea participării.

Pentru mai multe detalii pot fi contactaţi Daniel Rada (0741100017) şi Francois Vulliet (0744393915).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns