Cercetați pentru că au țepuit zeci de timișoreni

A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare

O tânără în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținută, marţi, de polițiștii timișoreni, fiind bănuită de comiterea a 70 de acte de înșelăciune.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2014, reprezentanţii a două firme (First și Saturnus) ar fi indus în eroare mai multe persoane interesate de obţinerea unor credite de nevoi personale.

Din cercetări a reieşit că persoanele suspecte ar fi publicat anunţuri constând în acordarea unor credite cu dobânzi avantajoase, în urma cărora persoanele vătămate ar fi încheiat contracte achitând anumite taxe în funcţie de valoare creditului, fără a intra în posesia banilor promişi. Până în prezent au fost identificate 70 de persoane care ar fi fost prejudiciate cu sume cuprinse între 700 şi 7.500 de lei.

Tânăra din Cluj, angajată a celor două firme cu punct de lucru în Timișoara, a fost reținută de polițiștii timișoreni, iar unul dintre patroni este cercetat de autoritățile din Prahova. Celălalt administrator nu a fost de găsit, fiind plecat din țară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns