N-ar fi rău nici în Timișoara: Cum sunt pedepsiți spărgătorii de semințe și cei care distrug mobilierul urban

Pedepse pentru cei care distrug moblilier urban

De câteva zile, administraţia locală din Târgoviște le-a pus gând rău celor care fac mizerie sau distrug mobilierul urban. Asta, după ce Primăria Târgovişte a investit masiv, fonduri europene, în reabilitarea cartierelor, locurilor de joacă, străzilor şi parcurilor. Pe lângă amenda în valoare de câteva sute de lei, persoanele certate cu bunul simţ sunt obligate să dea şi cu mătura.

CITEȘTE ȘI: Persoană decedată, scăpată de pe targă, la un spital din vestul țării

Astfel de imagini vor fi observate din ce în ce mai des. Golanii vor trebui să plătească, este de părere edilul Cristian Stan, care nu înţelege de ce, unele persoane distrug fără niciun soi de regret ceea ce alţii construiesc. Astfel, mai mulţi tineri care au scuipat seminţe în locurile de joacă sau pe stradă au fost puşi să dea cu mătura şi amendaţi.

Suntem plini de sloganuri, „vrem o ţară ca afară”, dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeţi în poze. Sunt foarte mâhnit şi nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite. Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreună să devină bătaia de joc a unor iresponsabili”, a scris primarul Târgoviştei, pe pagina sa de Facebook.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “N-ar fi rău nici în Timișoara: Cum sunt pedepsiți spărgătorii de semințe și cei care distrug mobilierul urban

Lasă un răspuns