Accident grav în Timiș, după ce un șofer a virat fără să se asigure

Accidentul a avut loc pe drumul ce leagă Timișoara de Jimbolia. Două mașini s-au ciocnit în apropiere de Cărpiniș și cinci persoane au fost rănite. Trei dintre ele au fost transportate la spital.

CITEȘTE ȘI: N-ar fi rău nici în Timișoara: Cum sunt pedepsiți spărgătorii de semințe și cei care distrug mobilierul urban

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, la ora producerii accidentului, că traficul este oprit pe DN 59A Jimbolia – Timișoara, în zona localității Cărpiniș, județul Timiș. În urma coliziunii dintre două autoturisme cinci persoane au fost rănite.

„Un bărbat în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe DN 59A , din direcția Jimbolia înspre Timișoara, iar la ieșirea din localitatea Cărpiniș , în momentul efectuării manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea a doi bărbați, în vârstă de 39 și 23 de ani, ambii pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 20 de ani, și a unei femei de 32 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani”, onform celor de la IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns