Muzicon Summer Camp aduce la Buzad, în mijlocul naturii, muzicieni din mai multe orașe ale țării

Muzicon Summer Camp aduce la Buzad, în mijlocul naturii, muzicieni din mai multe orașe ale țării

Muzicon Summer Camp aduce la Buzad, în mijlocul naturii, muzicieni din mai multe orașe ale țării

În perioada 21-28 iunie cea de-a doua ediție Muzicon Summer Camp aduce în mijlocul naturii – la Buzad – 12 muzicieni din mai multe orașe ale țării, selectați să producă muzică originală sub îndrumarea unor artiști cu experiență.

În urma unui apel public lansat de Muzicon Hub, artiști din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Arad își vor petrece o săptămână într-un loc pitoresc din Timiș, după ce au fost aleși de un juriu format din muzicieni consacrați.

Aplicanții au trebuit să dovedească o minimă experiență în domeniul muzical, să aibă vârsta de 18 ani împliniți și să își trimită portofoliul creativ, însoțit de o scurtă descriere relevantă, la adresa [email protected]. Finaliștii vor fi remunerați cu suma netă de 3000 de lei și le vor fi acoperite toate cheltuielile de cazare și masă, în cadrul The Village.

Muzicienii selectați pentru ediția de anul acesta sunt: Mihai Salajan, Cristina Lupu, Anghel Mailat, Flavius Retea, Andrei Bobis, Mihai Gradina, Damian Ouatu, Daniel Einholt, Cristian Paroș, Mihai Moldovan, Runa The Real și Nikita Dembinski.

Timp de o săptămână, în cadrul taberei de creație se vor forma grupuri de lucru conduse de Octavian Horvath, Ioan Pascu, Florin Unguraș, Dj K-lu care până la finalul proiectului vor produce muzică nouă, iar în ultima zi (22 iunie) își vor prezenta creațiile în cadrul unui showcase live, cu public.

CITEȘTE ȘI: Rugă la Dumbrăvița

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Bastion, cu începere de la ora 19.00, participarea fiind gratuită. Proiectul este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *