A murit Verestoy Attila, senator UDMR

Verestoy Attila

Senatorul  Verestoy Attila (UDMR) a murit, la vârsta de 63 de ani. Senatorul era internat de ceva vreme într-un spital din Capitală. Acesta ar fi avut cancer pulmonar.

Verestoy Attila a candidat pe prima poziţie a listei UDMR pentru Senat în Harghita şi a obţinut mandatul la distribuirea directă, după ce Uniunea a obţinut în judeţ un scor de 85,3%.

Verestoy Attila este singurul parlamentar aflat în funcție încă din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator. El era cunoscut opiniei publice sub porecla ”druja lui Dumnezeu”, datorită faptului că avea afaceri cu material lemnos în județul Harghita.

Senatorul UDMR era căsătorit, avea un copil și doi nepoți.

Verestoy Attila a suferit un accident de mașină în anul 2011, în urma căruia a suferit mai multe fracturi. Ca urmare a accidentului, senatorul UDMR a rămas cu un handicap la picior și mergea cu ajutorul unui baston, potrivit stiripesurse.ro.

Foto: evz.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A murit Verestoy Attila, senator UDMR

  1. Mafiot local, poreclit Drujba lui Dumnezeu, a defrișat toate pădurile din Harghita și Covasna. Bine că a făcut cancer la plămâni și a ajuns între 4 scânduri.

Lasă un răspuns