”Mulțumesc: 100 de motive”. Proiect artistic colectiv în fața Palatului Dicasterial din Timișoara

Un proiect artistic colectiv a reunit, în această dimineață, sute de persoane în fața Palatului Dicasterial din Timișoara, în încercarea de a conjuga sentimentele și emoțiile în actul creator, nu neapărat profesionist, ci ca rezultat al transpunerii exterioare a profunzimii interioare a fiecăruia dintre noi.

Conceptul evenimentului, intitulat sugestiv ”Mulțumesc: 100 de motive” a aparținut Serviciului de Probațiune Timiș, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, Grupul de acțiune în domeniul Leadership-ului cultural, organizat de Universitatea de Vest Timișoara și Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021, Asociația Horsemotion, Atelierul de Pictură ”Șevaletul Anei”, Asociația Culturală 360°, Asociația pentru Promovarea Tradițiilor, Studioul Artouching și, de asemenea, cu implicarea unor artiști locali, aceștia având rolul de îndrumători ai celor care au participat la acest proiect.

Având la dispoziție culori, pensule și pânze, participanții au avut posibilitatea de a-și exprima, prin pictură, sentimentele de mulțumire față de evenimente, lucruri, persoane, fapte etc., fiind liberi să întruchipeze orice desen reprezentativ în acest sens.

În final, lucrările au fost colectate pe un panou uriaș, care va rămâne în incinta sediului Serviciului de Probațiune Timiș, de pe strada General Traian Doda nr. 2.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns