Multiple infracţiuni comise de un tânăr: A furat o maşină, deşi nu avea permis, apoi a intrat cu ea în şanţ. În final, a incendiat automobilul

catuse2

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reţinut, joi, după ce a furat o maşină, pe care a condus-o deşi nu avea permis de conducere, a intrat cu ea în şanţ, iar apoi a incendiat-o pentru a ascunde infracţiunile pe care le-a comis.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, oamenii legii au identificat, joi, un tânăr bănuit că, în urmă cu două zile, a furat o maşină neasigurată şi cu cheile în contact, aflată în faţa unei case din localitatea arădeană Chereluş. Apoi, în timp ce conducea maşina furată pe DJ 793, tânărul a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ aflat pe marginea drumului.

După producerea accidentului, acesta a mers pe jos până în localitatea Şepreuş, de unde a procurat un litru de benzină, a incendiat maşina, distrugând-o în totalitate.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii arădeni, s-a mai constatat că tânărul nu deţinea permis de conducere.

“În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi distrugere”, a arătat IPJ Arad, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns