Moștenirea lui Malac la Dumbrăvița: scări care se opresc în… tavan (foto)

Moștenirea lui Malac la Dumbrăvița: scări care se opresc în… tavan

Fostul mecanic auto cu bacalaureatul luat la 54 de ani și adjunctul său cu experiență în încărcare-descărcare de navete cu sucuri au plecat din Primăria Dumbrăvița lăsând haos în urma lor. Victor Malac și Miklos Arpad nu mai sunt primar, respectiv, viceprimar, ci doar consilieri locali, dar “moștenirea” lăsată de ei provoacă insomnii noii echipe administrative.

Actualul edil-șef, Horia Bugarin, a prezentat, zilele trecute, la postul de televiziune al primăriei, o situație decupată din “Cascadorii râsului”, descoperită în clădirea aflată încă în construcție a noului cămin cultural din comună: “Sunt două scări, sunt placate cu granit, făcute din beton, care se termină în planșeu! Când l-am întrebat pe constructor de ce a făcut scara așa, mi-a zis că pentru că așa era pus în proiect…”.

Este foarte interesant că, în campania electorală de anul trecut, când s-a lăudat cu construirea noului cămin cultural, Victor Malac n-a suflat un cuvânt despre scările care se opresc în tavan, o performanță edilitară care se potrivește la fix cu capacitățile manageriale ale fostului primar…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Moștenirea lui Malac la Dumbrăvița: scări care se opresc în… tavan (foto)

  1. Nu aveți viziune.
    Credeți că Brâncuși a fost înțeles la vremea lui.
    Scara lui Malac sau drumul spre …
    Va repet, priviti lucrurile în perspectiva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *