În timp ce Șagul e în carantină, soția primarului distribuie postări anti-Covid

În comuna Șag, democrația este la ea acasă, iar diversitatea de opinii este încurajată la cel mai înalt nivel.

Astfel, în 20 ianuarie, primarul Flavius Roșu anunța public, în prime-time la TV, că s-a vaccinat împotriva virusului Sars- CoV 2, efectuând în același timp demersurile necesare pentru înființarea unui centru de vaccinare în comună.

Acum, după o lună, soția primarului, Mădălina Roșu, se situează la polul opus față de edilul-șef al Șagului, distribuind pe pagina personală de Facebook o postare a unei doamne care susținea că boala Covid 19 este “o înșelătorie globală”.

Printre cei care achiesează, prin celebrul “like”, la postarea distribuită de doamna Roșu se află și doi consilieri locali, ambii reprezentând Alianța pentru Șag (PSD – ALDE – Partidul Republican), Ovidiu Daniel Ciuculescu și Ioan Vlad.

De câteva zile, Șagul este în carantină, iar oamenii sunt confuzi, neștiind pe cine să asculte: pe dom’ primar, care a spart gheața în sat la vaccinare, sau pe consoarta sa, care aplaudă vocile ce neagă existența virusului…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “În timp ce Șagul e în carantină, soția primarului distribuie postări anti-Covid

  1. Șoșociesmele sunt la mare căutare în zilele astea, deși ,,duamna” pare doar un surogat a trâmbiței din mocirla politicii românești, se citește în căutătura piezișă că vrea.

Lasă un răspuns