Moș Crăciun așteaptă scrisori de la micii timişeni

La Târgul de Crăciun din Piața Victoriei, lângă brad, vizavi de Atelierul Moșului, a fost instalată o cutie mare unde Moș Crăciun așteaptă scrisori de la copiii cuminţi.

În seara de 18 decembrie, la ora 17,30, când Moșul va ajunge la târg într-o sanie trasă de reni, va dărui cadourile pregătite de spiriduși copiilor care au scris cele mai frumoase și interesante răvașe. Vor putea scrie doar copiii cu vârsta între trei și zece ani împliniți, care au fost cuminți și ascultători.

Cei care nu știu încă să scrie pot fi ajutați de părinți sau bunici. Scrisorile pot fi depuse până în 14 decembrie și trebuie să conțină numele, vârsta și numărul de telefon ale semnatarului.

În data de 18 decembrie, de la ora 17,30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului „Poveste magică de Crăciun”, care va cuprinde cântece şi dansuri cu „Piti Show” Radio Timişoara, Compania „Junior Phantasia”, trupa de teatru „MIM12” de la Liceul Teoretic „Jean-Louis Calderon” şi trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 „Sfânta Maria”. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.