Moş Crăciun ajunge şi în cel mai cochet orăşel din vestul ţării

Pregătirile pentru sărbătoarea Naşterii Domnului sunt în toi în cel mai cochet orăşel din vestul ţării, Sânnicolau Mare, unde luna decembrie a început festiv, cu deschiderea târgului de sezon şi aprinderea iluminatului de iarnă.

Sâmbătă, în 16 decembrie, localnicii şi nu numai sunt aşteptaţi, la ora 17, la Biserica Romano-Catolică din oraş, pentru un concert de colinde.

Marți, 19 decembrie, Moş Crăciun îi aşteaptă, cu braţele deschise şi tolba plină cu daruri, la ora 12, în sala de sport „Ioan Morar”, pe toţi copiii din ciclul primar, iar la 16 şi pe prichindeii din grădiniţe, ale căror familii vor putea fi părtaşe, din tribune, la bucuria celor mici.

Cei mari sunt invitaţi în zona pietonală a urbei chiar în seara de Revelion, ca să asiste, începând de la ora 23, la un feeric spectacol de artificii.

Accesul la toate evenimentele este gratuit, acțiunile fiind organizate de Primăria orașului Sânnicolau Mare prin intermediul Agendei Culturale sau susținute prin Programul anual de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local pentru iniţiative nonprofit de interes local.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.